Berriak

Idoki kalitate agiantzaren familia azkarki haunditu da 2021 urte huntan ! 9 kide berriri ongi etorria egin diegu !

Idokin sartu diren 9 ekoizletarik 8[2021 urte huntan IDOKIn sartu diren ekoizleak

 

IDOKI-ko laborarien engaiamendua da, izan osagarri edo gustu mailan, kalitate hobereneko ekoizpenak zuer proposatzea.

IDOKI-k frogatzen du, gutti bainan ongi ekoiztuz, bere lanetik bizi daitekela eta lurralde huntan laborantxa sano eta herrikoia biziarazten ahal dela.

Ongi Etorri 9 ekoizle berrieri !

 

 

Fabien Labrune, Etxexuriko baratzea, fruitu, fruitu ttipi, eta antzarak.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/fabienlabrune/

Cécile Vivant, Les petits Naufragés, Bio landare aromatikoak, tisanak.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/lespetitsnaufrages/

Amaya Etcheverria, Les jardins d’Oreka, barazki eta landare aromatikoak.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/oreka-les-jardins-de-lequilibre/

Sylvie Leizagoyen eta Didier Testemale, Uronakoborda, ezpeletako biperra eta Kintoa xerrikia.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/uronakoborda/

Ramuntxo Ibarburu, Le cochon de raymond, Kintoa xerrikia.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ramuntxo-ibarburu/

Jon Paulerena, Salaberria, ardi gasna.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/salaberria-jon-paulerena/

Sebastien Gorostiague et Fabien Hourtane, Ferme Ametzalde , ardi gasna eta bildoxkia .

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ferme-ametzalde/

Mattin Erramoun, ardiki eta behiki haragia.

https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ferme-begotenia/

 

  • Beñat Inchauspe, Xiteia, ardiki eta behiki haragia. (argazkia eta web orrialdea laster idekiko)

 

ONGI ETORRI DENERI!

02.12.2021