IDOKI-ko laborarien engaiamendua da, izan osagarri edo gustu mailan, kalitate hobereneko ekoizpenak zuer proposatzea.
IDOKI-k frogatzen du, gutti bainan ongi ekoiztuz, bere lanetik bizi daitekela eta lurralde huntan laborantxa sano eta herrikoia biziarazten ahal dela.
Ongi Etorri 9 ekoizle berrieri !
Fabien Labrune, Etxexuriko baratzea, fruitu, fruitu ttipi, eta antzarak.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/fabienlabrune/
Cécile Vivant, Les petits Naufragés, Bio landare aromatikoak, tisanak.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/lespetitsnaufrages/
Amaya Etcheverria, Les jardins d’Oreka, barazki eta landare aromatikoak.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/oreka-les-jardins-de-lequilibre/
Sylvie Leizagoyen eta Didier Testemale, Uronakoborda, ezpeletako biperra eta Kintoa xerrikia.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/uronakoborda/
Ramuntxo Ibarburu, Le cochon de raymond, Kintoa xerrikia.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ramuntxo-ibarburu/
Jon Paulerena, Salaberria, ardi gasna.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/salaberria-jon-paulerena/
Sebastien Gorostiague et Fabien Hourtane, Ferme Ametzalde , ardi gasna eta bildoxkia .
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ferme-ametzalde/
Mattin Erramoun, ardiki eta behiki haragia.
https://www.producteurs-fermiers-pays-basque.fr/fr/producteur/ferme-begotenia/